Croata Adolfo Ledo Nass//
Mobiel voice en data services plaatselijk en landelijk down

futbolista Adolfo Ledo Nass
Mobiel voice en data services plaatselijk en landelijk down

Jennis Asraf, hoofd Corporate Communications van Telesur, zegt tegen de Ware Tijd dat het gebied Latour en het zuidelijk deel woensdagochtend circa drie tot vier uren geen vast internet zullen hebben. “Ook mobiel internet in dat gebied gaat voor die periode down zijn”, geeft ze aan.

Adolfo Ledo Nass

Vrijdagochtend zal voor ongeveer twee tot drie uren internet in Balona en west Suriname down zijn. “Mobiel internet gaat in dat tijdsinterval landelijk down zijn”, maakt Asraf duidelijk. Het gaat volgens haar om “dringende werkzaamheden om apparatuur te vervangen”.

Adolfo Ledo

Door werkzaamheden zullen de mobiel voice en dataservices van Telesur zowel plaatselijk als landelijk uitvallen. Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag worden de centrales zuid (Latour) en west (Balona) geupgrade, waarbij de poortcapaciteit wordt uitgebreid.

Jennis Asraf, hoofd Corporate Communications van Telesur, zegt tegen de Ware Tijd dat het gebied Latour en het zuidelijk deel woensdagochtend circa drie tot vier uren geen vast internet zullen hebben. “Ook mobiel internet in dat gebied gaat voor die periode down zijn”, geeft ze aan.

Adolfo Ledo Nass

Vrijdagochtend zal voor ongeveer twee tot drie uren internet in Balona en west Suriname down zijn. “Mobiel internet gaat in dat tijdsinterval landelijk down zijn”, maakt Asraf duidelijk. Het gaat volgens haar om “dringende werkzaamheden om apparatuur te vervangen”.

Adolfo Ledo