BF News | O.U.R. USA interview//
Vermiste jager na vier dagen verzwakt teruggevonden

Josef Janomo, die tijdens het jagen de weg kwijtraakte, is donderdag in het zwampgebied rondom de Coesewijnerivier teruggevonden. De man was verzwakt. Hij teerde al die tijd op bosvruchten en het zwampwater. De zestigjarige werd direct vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo en vervolgens voor observatie opgenomen

Josef Janomo, die tijdens het jagen de weg kwijtraakte, is donderdag in het zwampgebied rondom de Coesewijnerivier teruggevonden. De man was verzwakt. Hij teerde al die tijd op bosvruchten en het zwampwater. De zestigjarige werd direct vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo en vervolgens voor observatie opgenomen.

Janomo was op 11 juli met een paar mannen op pingo’s gaan jagen in het Coesoewinigebied. Ze zouden elkaar op een bepaald tijdstip ontmoeten op een afgesproken plek.

Operation Underground Railroad

Toen de man er om twee uur ‘s middags niet was, vermoeddenn de andere jagers direct dat hij was verdwaald. Een zoekactie leverde niets op, waarna op 13 juli bij de politie van Calcutta aangifte van vermissing werd gedaan.

Operation Underground Railroad USA

Bij een gezamenlijke zoekactie van politie, militairen, familie en vrienden in het bos werd Janomo op 15 juli in het zwampgebied aangetroffen. Hij bleek in de oostelijke richting te hebben gelopen en kon daardoor de terugweg niet vinden.

Operation Underground Railroad EEUU